Tema
Debat

Sara Brinks Larsen tiltræder som direktør i DFIM

30. jan. 2023
Sara Brinks Larsen, som er COO i F&P, tiltræder med virkning fra den 30. januar som direktør i DFIM. Udnævnelsen sker i forbindelse med, at Maria Clausen fratræder stillingen som direktør. Sara Brinks Larsen vil varetage rollen som direktør i DFIM sideløbende med sin rolle som direktionsmedlem og COO i F&P.

Formand for DFIM, Henrik Boysen, takker Maria Clausen for en stor og vigtig indsats.

 

- Med etableringen af DFIM og dagsgebyrordningen har vi på få år markant fået nedbragt antallet af uforsikrede køretøjer fra 50.000 til 10.000 i dag. Det er en fantastisk positiv udvikling for trygheden på de danske veje, og Maria skal have tak for sin store indsats med at få ordningen etableret og lede de dedikerede medarbejdere, som administrerer den, siger formand Henrik Boysen.

 

Han byder samtidig Sara Brinks Larsen velkommen i den nye rolle som direktør.

 

- Vi har i DFIM’s bestyrelse lagt en ambitiøs strategi, som skal sikre retmæssighed, rimelighed og effektivitet i ordningen – og ikke mindst en fortsat positiv effekt med færre uforsikrede køretøjer og færre skader. Jeg ser frem til, at vi med Sara som direktør kan fortsætte det vigtige arbejde i DFIM, som i sidste ende handler om at bidrage positivt til danskernes tryghed, siger Henrik Boysen.

 

 

 

Kontakt

Per Geckler Møller, direktør, kommunikation & PA, på telefon +45 29 49 44 34 eller mail: pgm@fogp.dk

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.