Tema
Debat

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik


​1.  Ejeroplysninger

Hos DFIM prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. I denne cookie- og privatlivspolitik beskrives, hvordan vi – som dataansvarlig – indsamler og bruger de cookies og øvrige personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.


Hjemmesiden udbydes af:

Forsikring & Pension, Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup

Telefon: 41 91 91 91

Email: fp@forsikringogpension.dk

 

2. Cookiepolitik

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Det er passive filer, der kan lagres eller tilgås i brugerens terminaludstyr, men ikke i sig selv interagere eller manipulere med udstyr eller oplysninger.

 

Brug af cookies kræver som hovedregel samtykke fra brugeren af hjemmesiden. ”Tekniske cookies”, der styrer funktionerne på en hjemmeside, eller som er nødvendige for funktionen af en tjeneste, som brugeren specifikt har anmodet om, er undtaget fra samtykkekravet.

 

2.1 Formål med brug af cookies på dfim.dk

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere på hjemmesiden og til at analysere aktiviteten på hjemmesiden, for at forbedre brugervenligheden. Vi bruger også tekniske cookies til at sikre funktionaliteten på siden. Vi registrerer ikke brugeradfærd uden for vores egne hjemmesider.

 

Formål med brug af cookies på websitet:

Intern / 1. parts

cookies

Ekstern / 3. parts

cookies

​Teknisk funktionalitet Ja Ja
​Trafikmåling Ja Ja
​Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.) Nej Nej
​Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej Nej

2.2 Brug af 3. parts cookies

Vi anvender forskellige værktøjer til at understøtte vores services på hjemmesiden. Nogle værktøjer leveres af andre. Disse kan også være baseret på cookies, der så sættes på vores hjemmeside af leverandøren af værktøjet.

Nedenfor kan du se hvilke leverandører vi benytter:

• Vimeo
• Google Analytics (statistik)
• Google Tag manager
• Youtube

 

2.3 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter maksimalt 24 måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

 

2.4 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.5 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.6 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere. Vi anvender cookies til at forbedre brugervenligheden. Desuden anvender vi oplysninger, som du har givet os ved login til at genkende dig.

 

2.7 Facebook
Forsikring & Pension står bag Forsikringsnørden på Facebook. Forsikringsnørdens vægopslag er indlejret på Forsikring & Pensions hjemmeside. Brug af Forsikringsnørden kræver registrering på Facebook, og accept af Facebooks brugerbetingelser og privatlivspolitik.

 

2.8 Google Analytics (trafikmåling)
Dette website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

2.9 Browser-optimering
Forsikring & Pensions hjemmesider er optimeret til følgende browsere:

Internet Explorer 9 eller nyere

Chrome/Safari

Firefox

 

3. Behandling af personoplysninger

Vi indsamler fx følgende personoplysninger om dig: IP-adresse, information om brugen af vores hjemmeside, samt navn, e-mailadresse, telefonnummer og hvad du ellers måtte oplyse os om ved din henvendelse. Formålene med vores behandling af dine personoplysninger ved brug af vores hjemmeside, er primært driften af hjemmeside, men ligeledes at kunne besvare din henvendelse, hvorfor vores retsgrundlag vores legitime interesse heri, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

3.1 Kontakt vedrørende personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DFIM, skal du rette henvendelse på: dfim@forsikringogpension.dk eller telefon 41 91 90 69.

 

3.2 Modtagere af personoplysninger
Dine personoplysninger overlades efter omstændighederne til vores databehandlere, som alene behandler dine personoplysningerne på DFIMs vegne og i overensstemmelse med DFIMs instruks. Personoplysninger videregives aldrig til andre tredjeparter, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, eller vi er underlagt en retligt forpligtelse til dette, fx til offentlige myndigheder.
 
3.3 Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.
 
3.4 Sikkerhedsforanstaltninger
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.
 
3.5 Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter de gældende regler. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).
 
3.6 Links til andre hjemmesider mv.
Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.
 
4. Kontakt vedrørende personoplysninger og cookies
Hvis du har spørgsmål, ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DFIM, eller ønsker at klage, kan du rette henvendelse til vores DPO på: telefon 72 25 30 02 eller e-mail: dpo.dfim@bechbruun.com, samt direkte til DFIM på dfim@forsikringogpension.dk eller telefon 41 91 90 69.
 
Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Link til Datatilsynets hjemmeside finder du her.